ACO SELF réskeret kiemelő kampó tisztító elemhez

ACO SELF réskeret kiemelő kampó tisztító elemhez
Nagyításhoz kattints a képre!
sACO
Cikkszám: AQ0309Gyártó: ACO
ACO SELF réskeret kiemelő kampó tisztító elemhez
Termékértékelés :
Blog
Ár: (3 149.61 Ft + ÁFA)4 000 Ft
Ha kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot: 06-29/562-200, mobil: 06-30-236-3180
Mennyiség: db
Kosárba
Segíthetünk?
06-29/562-200
Raktárinformáció
MasterCard, Cirrus/Maestro, VISA, VISA Electron, American Express OTPay
Bankkártyás fizetés, biztonságosan!

A réskeretek diszkrét, stílusos megjelenéssel biztosítják a burkolt felület vízelvezetését. A réskeretek alkalmazhatók a Hexaline2.0 és az Euroline típusú folyókák esetében is. A termék 40, 65 és 105 mm réskeret magassággal érhető el így bármilyen térburkoló kő esetében alkalmazhatók. A réskeretek horganyzott acél vagy rozsdamentes acél kivitelben kapható.

Alkalmazási területek: Családi házas környezetben előforduló minden esetben és helyzetben megfelel a gépjárműterhelésnek (pl. garázs lehajtó).
Konkrét felhasználás: garázs és kapubejáróhoz; zárt és nyitott udvarokba; bejáratok körül; előterek körül; kerítés mellett; kültéri medencékhez (műanyag ráccsal); teraszokra; kertekbe, stb

Az Euroline típusú folyóka esetében javasolt a bekötőakna alkalmazása. Ebben az esetben 500 mm hosszú tisztító elem segítségével a folyóka teljes keresztmetszete szabaddá tehető és így egyszerűen tisztítható. A bekötőakna szennyfogó vödre garantálja a gépészeti vezeték dugulásmentes működését. Oldalirányú DN100 kivezetésével víztömör csatlakozás alakítható ki.

Hexaline 2.0 illetve Euroline csőkivzetéses elem alkalmazása esetén a 150 mm hosszú tisztító elem és 850 mm hosszúságú réskeret alkalmazásával oldható meg a folyóka tisztíthatósága. Ekkor 150 mm hosszban tehető a folyóka teljes keresztmetszete szabaddá, ami elegendő helyet biztosít a karbantartásnak.
Az áraink tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t is!
Iratkozz fel hírlevelünkre, nehogy lemaradj a legjobb ajánlatokról!
Feliratkozom
Bankkártyás fizetés, biztonságosan!
MasterCard, Cirrus/Maestro, VISA, VISA Electron, American ExpressOTPay
© 2018 Mestervagyok.hu
Tulajdonos: T FLex Kft