Sajnos jelenleg nem rendelkezünk a kívánt készlét mennyiséggel.

Amennyiben rendelésedet még a mai napon leadod mi megrendeljük neked a szükséges mennyiséget.

A kiszállítás előreláthatólag {delivery_days} munkanapot fog igénybe venni.

Telefonon a következő időpontban állunk rendelkezésedre:

06 29 560-720

Üzleteink 2023.12.23 - 2024.01.07-ig ZÁRVA tartanak. Nyitás 2024.01.08-án hétfőn.

Hétfő - Péntek: 07:00-17:00
Szombat: 07:00-12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Munkatársaink pontos szállítási időpontot a rendelés feldolgozása után fognak küldeni.

Rendben
TERMÉKKATEGÓRIÁK
Polifarbe Platinum falfény - Színtelen / 1 liter
Polifarbe Platinum falfény - Színtelen / 1 liter
Polifarbe Platinum falfény - Színtelen / 1 liter
Áruházi azonosító: AC0032-01000

Polifarbe Platinum falfény - Színtelen / 1 liter

2 330 Ft / darab
RAKTÁRON 8 db
RAKTÁRON 8 db
KISZERELÉSEK:
1 liter - 2 330 Ft / darab
2.5 liter - 3 990 Ft / darab
+
KOSÁRBA
Minimális rendelési egység: 6 / darab
Nyomtatás
Polifarbe Platinum falfény - Színtelen / 1 liter
Polifarbe Platinum falfény - Színtelen / 1 liter
Termékleírás
A vízzel hígítható, Platinum selyemfényű beltéri falfény a festett falak tartós védelmére, mosható felületek kialakítására alkalmas. A falfénnyel bevont fal kevéssé hajlamos a porolódásra, vízzel, semleges mosószerekkel könnyen tisztítható. A falfénnyel festett felület a későbbiekben jobb minőségű diszperziós falfestékkel problémamentesen átfesthető.Alkalmazási terület: Használatát beltéri,elsosorban diszperziós falfestékkel pl. Platinum beltéri diszperziós falfestékkel festett falakra javasoljuk. A lakkozást célszeru a festést követően elvégezni. Régebben festett felületek lakkozása során sérülés- és pormentes tiszta alap esetén lehetséges esztétikus felületet kialakítani. A lakkozástól a fal eredeti színe kissé megváltozhat, ezért javasoljuk a próbalakkozás elvégzését.Választék: 1, 2,5 literes kiszerelésben kapható.Felületi megjelenés : selyemfényű Száradási idő : 20°C-on: 2-4 óra a levegő páratartalmától függően Átfesthetőség : 20°C-on: 2-4 óra a levego páratartalmától függően Tárolás : 5-25°C homérsékleten Fagyveszélyes! Minőségét megőrzi : bontatlan csomagolásban 24 hónapig Felhordás : ecsettel, hengerrel Hígítás : nem szükséges, vagy legfeljebb 5%-ban a száradási idő növelése céljából. Kiadósság : 8-10 m2/liter, 2 rétegben Összetétel: akrilát diszperzió, víz, festékadditívBiztonsági adatok: Tűzveszélyességi osztály: E Nem tűzveszélyes! Gyermekek kezébe nem kerülhet. Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást. A festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést.Felhasználás:A Platinum falfényt használat előtt gondosan fel kell keverni. Frissen festett felület esetén a lakkozás a festék megszáradását követően elvégezhető. A régebbi festésnek száraznak, tisztának, portól, olajtól, illetve egyéb szennyeződéstől mentesnek kell lennie. A felületre 2 réteg felhordása szükséges a megfelelő minőség érdekében. A felhordást rövid szőrű velúrhengerrel célszerű végezni nedves a nedvesre toldással függőleges majd vízszintes eloszlatással, hogy a lakkozott szakaszok egyenletes selyemfényt kapjanak. Az egyenetlenül felhordott lakk a fal fényfoltosságát idézheti elő. A második réteget az első réteg száradását követően lehet felhordani. A lakkozást 10°C alatt és 25°C felett ne végezzük. A használt eszközök a lakkozás után közvetlenül vízzel elmoshatók. A megszáradt lakk csak agresszív oldószerekkel, pl. nitrohígítóval távolítható el. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.
Felhasználási útmutató
Felhasználás:A Platinum falfényt használat előtt gondosan fel kell keverni. Frissen festett felület esetén a lakkozás a festék megszáradását követően elvégezhető. A régebbi festésnek száraznak, tisztának, portól, olajtól, illetve egyéb szennyeződéstől mentesnek kell lennie. A felületre 2 réteg felhordása szükséges a megfelelő minőség érdekében. A felhordást rövid szőrű velúrhengerrel célszerű végezni nedves a nedvesre toldással függőleges majd vízszintes eloszlatással, hogy a lakkozott szakaszok egyenletes selyemfényt kapjanak. Az egyenetlenül felhordott lakk a fal fényfoltosságát idézheti elő. A második réteget az első réteg száradását követően lehet felhordani. A lakkozást 10°C alatt és 25°C felett ne végezzük. A használt eszközök a lakkozás után közvetlenül vízzel elmoshatók. A megszáradt lakk csak agresszív oldószerekkel, pl. nitrohígítóval távolítható el. Használat után az edényt gondosan le kell zárni.
Minőségi jellemzők
Alkalmazási terület: Használatát beltéri,elsosorban diszperziós falfestékkel pl. Platinum beltéri diszperziós falfestékkel festett falakra javasoljuk. A lakkozást célszeru a festést követően elvégezni. Régebben festett felületek lakkozása során sérülés- és pormentes tiszta alap esetén lehetséges esztétikus felületet kialakítani. A lakkozástól a fal eredeti színe kissé megváltozhat, ezért javasoljuk a próbalakkozás elvégzését.Felületi megjelenés : selyemfényű Száradási idő : 20°C-on: 2-4 óra a levegő páratartalmától függően Átfesthetőség : 20°C-on: 2-4 óra a levego páratartalmától függően Tárolás : 5-25°C homérsékleten Fagyveszélyes! Minőségét megőrzi : bontatlan csomagolásban 24 hónapig Felhordás : ecsettel, hengerrel Hígítás : nem szükséges, vagy legfeljebb 5%-ban a száradási idő növelése céljából. Kiadósság : 8-10 m2/liter, 2 rétegben Választék: 1, 2,5 literes kiszerelésben kapható.Összetétel: akrilát diszperzió, víz, festékadditívBiztonsági adatok: Tűzveszélyességi osztály: E Nem tűzveszélyes! Gyermekek kezébe nem kerülhet. Kerülni kell a bőrrel való érintkezést és a szembejutást. A festés és száradás közben biztosítsuk a megfelelő szellőzést.
Szállítási módok
  • Házhoz szállítás
  • Postán maradó
  • MOL Töltőállomás
  • Személyes átvétel (Dabas Fő út 67, vagy Dabas Móra Ferenc u. 5.)
AJÁNLAT