Sajnos jelenleg nem rendelkezünk a kívánt készlét mennyiséggel.

Amennyiben rendelésedet még a mai napon leadod mi megrendeljük neked a szükséges mennyiséget.

A kiszállítás előreláthatólag {delivery_days} munkanapot fog igénybe venni.

Telefonon a következő időpontban állunk rendelkezésedre:

06 29 560-720

Üzleteink 2023.12.23 - 2024.01.07-ig ZÁRVA tartanak. Nyitás 2024.01.08-án hétfőn.

Hétfő - Péntek: 07:00-17:00
Szombat: 07:00-12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Munkatársaink pontos szállítási időpontot a rendelés feldolgozása után fognak küldeni.

Rendben
TERMÉKKATEGÓRIÁK
Pattex Palma fa vízálló ragasztó - 0.25 liter
Pattex Palma fa vízálló ragasztó - 0.25 liter
Pattex Palma fa vízálló ragasztó - 0.25 liter
Henkel
Áruházi azonosító: AH0021-00250

Pattex Palma fa vízálló ragasztó - 0.25 liter

2 520 Ft / darab
RENDELHETŐ
RENDELHETŐ
KISZERELÉSEK:
0.25 liter - 2 520 Ft / darab
+
KOSÁRBA
Minimális rendelési egység: 1 / darab
Biztonsági adatlap:
Nyomtatás
Pattex Palma fa vízálló ragasztó - 0.25 liter
Pattex Palma fa vízálló ragasztó - 0.25 liter
Termékleírás
D3 vízállóságú, diszperziós faragasztó, amely alkalmas fából készült ajtók és ablakok, faipari termékek, valamint dekorációs anyagok ragasztására. Alkalmazható barkácsoláshoz, bútorkészítéshez (csapok és kötések rögzítése), stb. A megkötött ragasztó áttetsző filmet képez. Csaknem valamennyi fafajtához alkalmazhatóA ragasztóanyag mindenfajta faáru és m?anyag dekorációs lap belsô és külsô téri szerelési munkáira (példáulajtó, ablak, konyhai munkapultok stb.) alkalmas. Használható barkácsolásnál, szerelésnél (köldökcsap, csaposkötések, szélesítô és hosszabbító toldások), fugaragasztásra, tömör fa ragasztására és felületragasztásra (furnérozás,farostlemezek, dekoritlapok és hasonlók). Csónaképítésre nem alkalmas.
Felhasználási útmutató
A ragasztási film enyhén opálos, áttetszô. A ragasztó felhasználását szobahômérsékleten, optimálisan 14°C felettkell végezni. Alkalmazható egy- vagy kétoldalas kenéssel is. Az elôkészített felületekre a ragasztóanyag felhordhatóecsettel, kenôlappal, illetve hengerrel, gépi úton. Kötési idô a kezdeti szilárdsághoz 3-5 óra, a továbbfeldolgozáshoz24 óra pihentetési idô szükséges. A végleges kötésszilárdságot a ragasztás 24 óra alatt éri el. Aragasztandó fa nedvességtartalma 10±2% legyen. A D3-as vízállósági fokozat csak a munkadarabok pontosillesztése, a feldolgozási elôírások szigorú betartása mellett biztosítható. A ragasztófelesleg a ragasztást követôenvízzel eltávolítható, száradás után a ragasztóanyag vízoldhatatlan réteget képez, amelyet csak mechanikus útonlehet eltávolítani. Tárolás! Fagyveszélyes! Szállítása és tárolása csak 5-30 °C-on, zárt edényben történhet.Eltartható a gyártástól számított 12 hónapig. A gyártás idôpontját lásd a csomagoláson.A ragasztóanyag a hazai és a nemzetközi rendeletek értelmében nem veszélyes.Csatornába önteni nem szabad.A ragasztóanyagot a kifehéredési pont alatti hômérsékleten alkalmazni nem szabad, mivel ez alatt a hômérsékletalatt a ragasztó nem köt meg! A Palma Fa Vízálló ragasztó ne érintkezzen vas szerszámmal (elszínezôdés miatt).
Minőségi jellemzők
Csomagolás: 250 g m?anyag flakon 750 g m?anyag flakon 5 kg m?anyag vödör ÖSSZETÉTELVinilacetát kötôanyagú, nagy kötési szilárdságú ragasztóanyag Felhasználáskész Egykomponens? Vizes diszperziós
Szállítási módok
  • Házhoz szállítás
  • Postán maradó
  • MOL Töltőállomás
  • Személyes átvétel (Dabas Fő út 67, vagy Dabas Móra Ferenc u. 5.)
AJÁNLAT