Sajnos jelenleg nem rendelkezünk a kívánt készlét mennyiséggel.

Amennyiben rendelésedet még a mai napon leadod mi megrendeljük neked a szükséges mennyiséget.

A kiszállítás előreláthatólag {delivery_days} munkanapot fog igénybe venni.

Telefonon a következő időpontban állunk rendelkezésedre:

06 29 560-720

Üzleteink 2023.12.23 - 2024.01.07-ig ZÁRVA tartanak. Nyitás 2024.01.08-án hétfőn.

Hétfő - Péntek: 07:00-17:00
Szombat: 07:00-12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Munkatársaink pontos szállítási időpontot a rendelés feldolgozása után fognak küldeni.

Rendben
TERMÉKKATEGÓRIÁK
KingStone Mineral Plast 2,0mm-es gödülőszemcsés homlokzati zsákos vékonyvakolat - Fehér / 25 kg
KingStone Mineral Plast 2,0mm-es gödülőszemcsés homlokzati zsákos vékonyvakolat - Fehér / 25 kg
KingStone Mineral Plast 2,0mm-es gödülőszemcsés homlokzati zsákos vékonyvakolat - Fehér / 25 kg
Áruházi azonosító: BD0049-25000

KingStone Mineral Plast 2,0mm-es gödülőszemcsés homlokzati zsákos vékonyvakolat - Fehér / 25 kg

7 290 Ft / darab
RENDELHETŐ
RENDELHETŐ
KISZERELÉSEK:
25 kg - 7 290 Ft / darab
+
KOSÁRBA
Minimális rendelési egység: 1 / darab
Nyomtatás
KingStone Mineral Plast 2,0mm-es gödülőszemcsés homlokzati zsákos vékonyvakolat - Fehér / 25 kg
KingStone Mineral Plast 2,0mm-es gödülőszemcsés homlokzati zsákos vékonyvakolat - Fehér / 25 kg
Termékleírás
Fehér színű, felhasználásra kész, mész-cement bázisú vizes hígítású, por alakú díszvakolat, mely környezetbarát, természetes ásványi töltőanyagokat és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz. Páraáteresztő, időt álló tulajdonságokkal rendelkezik.
ALKALMAZÁSI TERÜLET:
Új és régi homlokzatok dekoratív, időjárás álló bevonataként. Külső és belső igényes falfelületekre egyaránt alkalmazható. Beton vagy hagyományos simító vakolatokra, illetve a MINERAL homlokzati hőszigetelő rendszer fedővakolatának.
ALAPFELÜLET JELLEMZŐI:
Az alapfelület teljesen szilárd, por- és szennyeződésmentes, valamint teljes rétegvastagságában száraz legyen. A felület legyen sík, homogén, sérülésmentes, simítással vagy gletteléssel ellátott. Eltérő struktúrájú és nedvszívás különbséggel rendelkező alapfelület esetén javasoljuk a teljes felület simítóhabarccsal, ragasztótapasszal vagy glettel történő átvonását. Amennyiben a szerkezet tartós nedvességterhelésnek van kitéve, a vakolat nem alkalmazható.
ALAPOZÁS:
Lélegző alapfelület esetén a GROUND SIL - VAKOLATALAPOZÓ, normál alapfelület esetén a GROUND TT - VAKOLATALAPOZÓ használata
javasolt. A GROUND TT és a GROUND SIL vakolatalapozó párás, ködös, esős időben, illetve tűző napon nem használható. Ügyeljünk az alapozó egyenletes felhordására! Felhordása és száradási ideje alatt a felületi és léghőmérséklet +5–+25 °C között legyen. Az alapozót a kötés ideje alatt csapadék nem érheti! A GROUND SIL és GROUND TT vakolatalapozókról részletes információt talál a termékek adatlapján.
FELDOLGOZÁS MÓDJA:
Alapozás után legalább 6 óra elteltével kezdjük meg a felhordást, miután meggyőződtünk arról, hogy az alapozó teljes mértékben megkötött és száraz! Felhasználás előtt a MINERAL PLAST díszvakolatot keverőszárral alacsony fordulaton vagy betonkeverőben jól keverjük össze az előre kimért vízmennyiséggel. Egy oldalon, egy töltésdátumú anyagot használjunk, vagy keverjük össze a szükséges mennyiséget egy nagyobb edényben. A MINERAL PLAST díszvakolatok párás, ködös, esős időben, illetve tűző napon nem használhatók. Felhordása és száradási ideje alatt a felületi és léghőmérséklet +5°C–+25 °C között legyen. A díszvakolatot a kötés ideje alatt csapadék nem érheti! Termékeinkhez színezőanyagot vagy más egyéb anyagot (a feltüntetett víz mennyiségén kívül), házilag hozzáadni nem szabad! Többletanyag felhordása és eldolgozása strukturális különbséget okoz. Ügyeljünk arra, hogy az anyag felhordását és eldolgozását folyamatosan végezzük, mert a túlzott várakozáskor az anyag kötése megindul. Munkahézagot színhatár képzésnél szalagozással, vagy az élek mentén végezzünk. Egy falfelületet egy munkamenettel kell befejezni. Dörzsölt vakolat: a vakolat felhordását szemcsevastagságban, rozsdamentes glettvassal végezzük. Eldolgozását kemény műanyag simítóval körkörösen, vízszintesen, vagy függőlegesen végezzük. Kapart vakolat: a vakolat felhordását szemcsevastagságban, rozsdamentes glettvassal végezzük. Eldolgozását kemény műanyag simítóval körkörösen végezzük.
FONTOS TUDNIVALÓK:
A rétegvastagság, hőmérséklet és a páratartalom befolyásolja a száradási időt. Magas páratartalom és alacsony hőmérséklet késlelteti, magas hőmérséklet gyorsítja a kötést és a szilárdulást. Felhordás előtt a színt ellenőrizzék, mert felhordás után színreklamációt nem áll módunkban elfogadni. Kérjük, hogy a dekoratív védő vakolattal ellátni kívánt felületeket gondosan mérjék fel, s a szükséges mennyiséget egy megrendelésben adják le, mert a pótrendelésből származó termék színhatásában eltérhet. A színkatalógusban lévő színek tájékoztató jellegűek, a különböző termékek (falfestékek, díszvakolatok) között színeltérés lehetséges. A termék felhasználása szakértelmet igényel! Kérjük, hogy a tájékoztatóban leírtakat gondosan olvassák át, munkavégzés közben vegyék figyelembe, mert a gyártó csak a technológiai előírásoknak megfelelően, szakember által, az előírt jó minőségű felületre felhordott termékre vállal garanciát! Feltétlenül tartsák be az idevonatkozó szakmai előírásokat.
MINŐSÍTÉSEK/TERMÉKSZABVÁNY:
MSZ EN 998-1
MŰSZAKI ALAPADATOK:
Anyagigény: Kapart 1,5 mm:~2,3-2,5 kg/m2. Dörzsölt 2,0 mm: ~2,5-2,8 kg/m2. Az anyagigény tájékoztató jellegű, kis mértékben eltérhet a megadott mennyiségtől, a munkavégzési technológiától és az alapfelülettől függően.
Bekeverés:
~7 l víz 1 zsák/25 kg díszvakolathoz.
Felhordás eszközei: rozsdamentes glettvas, kemény műanyag simító.
Bedolgozási idő: max. 3 óra.
Száradási idő: ~12 óra.
Átvonhatóság: ~24 óra. Figyelem! Felülfestés esetén a struktúra megváltozik.
Hőmérséklet: +5°C – +25°C között.
Tapadó szilárdság: 0,7 N/mm2
Páratartalom: a megadott értékek 42% relatív páratartalom mellett 20°C-on értendőek.
Struktúrák, szemcseméret: Kapart: 1,5 mm. Dörzsölt: 2,0 mm.
Színválaszték: fehér.
Színezhetőség: anyagában nem színezhető, átfesthető.
Kültéri/beltéri: kültéri és beltéri felhasználásra.
Tisztíthatóság: finom szőrű kefével és tiszta vízzel tisztítható. Kerülje mindenféle mosó- és tisztítószer használatát!
Tűzvédelmi besorolás: A1.
KISZERELÉS:
25 kg, papírzsákban.
TÁROLÁS/ELTARTHATÓSÁG:
Zárt, fagymentes helyen, nedvességtől, sugárzó hőtől, tűző naptól védve, bontatlan csomagolásban, a csomagoláson jelzett dátumtól 1 évig (+5°C – +25°C között).
Szállítási módok
  • Házhoz szállítás
  • Postán maradó
  • Személyes átvétel (Dabas Fő út 67, vagy Dabas Móra Ferenc u. 5.)
AJÁNLAT