Pénznem:

Jogi tudnivalók

A T FLex Kft. mint a Mestervagyok.hu weboldal tulajdonosának Jognyilatkozata!

A honlap www.mestervagyok.hu oldal megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket és lemond minden követelésről, ha az oldal használatából bármilyen kára származna. Kérjük, amennyiben nem ért egyet a feltételekkel, ne nyissa meg weboldalainkat!

A T FLex Kft. minden erőfeszítést megtesz annak érdekében, hogy a weboldalán minden információ pontos legyen; a T FLex Kft. azonban nem vállal felelőséget az Interneten keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a honlapot vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben eltávolítsa. Továbbá nem vállal felelősséget a honlapon előforduló semmilyen pontatlanságért, vagy hiányosságért. A honlapon megjelenő információk, adatok, feltételek kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a honlap használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, -   számítógépes vírusból, vonal-, vagy rendszerhibából - vagy más hasonló okból származnak. Az oldalra való belépéskor, böngészéskor vagy az oldalon található anyag használatakor - beleértve az onnan letöltött információkat, alkalmazásokat, szoftvereket - a vírusmentesség érdekében szükséges lépések megtétele, ill. saját számítógépes rendszerével való kompatibilitás ellenőrzése a honlap látogatójának feladata. Az oldalon található linkek esetén a linkelt oldalak tartalmáért felelősséget nem vállal. Nem vállal felelősséget továbbá semmilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy veszteségért, mely a linkelt oldalakra való belépésből, az ott való böngészésből, ill. az ott található anyagok használatából ered.
Az oldalon található anyag a T FLex Kft. vagy beszállító partnerei tulajdona, azok bármilyen formában történő másolása, reprodukálása kizárólag saját használatra engedélyezett, üzleti célokra tilos. A nyilatkozat elfogadásával Ön beleegyezését adja, hogy az oldal tartalmához nem tesz hozzá, abból nem vesz el, azt semmilyen mértékben nem módosítja. 

 

Legnépszerűbb termékeink
Segíthetünk?
06-29/562-200
Szigetelőanyag kalkulátor Mestervagyok Blog
Hírlevél
Iratkozz fel hírlevelünkre, nehogy lemaradj a legjobb ajánlatokról!
Feliratkozom
http://www.mestervagyok.hu/vasarlasi-informaciok/hun/
http://www.mestervagyok.hu/festekek-vakolatok-1/belteri-fal-festekek-3/hun/szures/marka-dulux-nagyvilag/
http://www.mestervagyok.hu/festekek-vakolatok-1/belteri-fal-festekek-3/hun/szures/marka-polifarbe-platinum/
http://www.mestervagyok.hu/kereses/AA0079/hun/
http://www.mestervagyok.hu/kereses/bor%C3%B3ka+satin/hun/
http://www.mestervagyok.hu/kereses/zarges/hun/
http://www.mestervagyok.hu/kereses/krause/hun/
Az áraink tartalmazzák a 27% ÁFÁ-t is!
Iratkozz fel hírlevelünkre, nehogy lemaradj a legjobb ajánlatokról!
Feliratkozom
Bankkártyás fizetés, biztonságosan!
MasterCard, Cirrus/Maestro, VISA, VISA Electron, American ExpressOTPay
© 2018 Mestervagyok.hu
Tulajdonos: T FLex Kft