Sajnos jelenleg nem rendelkezünk a kívánt készlét mennyiséggel.

Amennyiben rendelésedet még a mai napon leadod mi megrendeljük neked a szükséges mennyiséget.

A kiszállítás előreláthatólag {delivery_days} munkanapot fog igénybe venni.

Telefonon a következő időpontban állunk rendelkezésedre:

06 29 560-720

Üzleteink 2023.12.23 - 2024.01.07-ig ZÁRVA tartanak. Nyitás 2024.01.08-án hétfőn.

Hétfő - Péntek: 07:00-17:00
Szombat: 07:00-12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Munkatársaink pontos szállítási időpontot a rendelés feldolgozása után fognak küldeni.

Rendben
TERMÉKKATEGÓRIÁK
KingStone WasserSeal vízzáró rugalmas repedésáthidaló folyékony vízszigetelés kültéri és beltéri felületeken - 4 liter
KingStone WasserSeal vízzáró rugalmas repedésáthidaló folyékony vízszigetelés kültéri és beltéri felületeken - 4 liter
KingStone WasserSeal vízzáró rugalmas repedésáthidaló folyékony vízszigetelés kültéri és beltéri felületeken - 4 liter
Áruházi azonosító: BD0082-04000

KingStone WasserSeal vízzáró rugalmas repedésáthidaló folyékony vízszigetelés kültéri és beltéri felületeken - 4 liter

12 450 Ft / darab
RENDELHETŐ
RENDELHETŐ
KISZERELÉSEK:
4 liter - 12 450 Ft / darab
8 liter - 23 415 Ft / darab
+
KOSÁRBA
Minimális rendelési egység: 1 / darab
Nyomtatás
KingStone WasserSeal vízzáró rugalmas repedésáthidaló folyékony vízszigetelés kültéri és beltéri felületeken - 4 liter
KingStone WasserSeal vízzáró rugalmas repedésáthidaló folyékony vízszigetelés kültéri és beltéri felületeken - 4 liter
Termékleírás
TERMÉKNÉV: WASSER-SEAL, FOLYÉKONY FÓLIA

LEÍRÁS/ANYAGÖSSZETÉTEL:
Egykomponensű, vizes bázisú felhasználásra kész, vízzáró, rugalmas, repedésáthidaló képességgel bíró folyékony fólia, amely környezetbarát, oldószermentes, természetes ásványi töltőanyagokat, acryl kötőanyagot és tulajdonságjavító adalékokat tartalmaz.
ALKALMAZÁSI TERÜLET:
A WASSER-SEAL folyékony fólia a burkolati rétegrendben üzemi és csapadékvíz elleni vízszigetelő rétegként alkalmazható, hidegburkolatok alá, kültérben és beltérben, oldalfalakon és aljzatokon. Impregnálódik a felület 100%-án, így a nedvesség nem tud az alapfelülethez jutni. Bedolgozásához csak hagyományos festő szerszámokra van szükség. Repedésáthidaló, rugalmasan eltömíti, illetve áthidalja a meglévő repedéseket (max. 5 mm). Szakadási nyúlása 250%.
ALAPFELÜLET JELLEMZŐI:
Az alapfelület teljesen szilárd, sérülésmentes, por- és szennyeződésmentes, valamint teljes rétegvastagságában száraz legyen. A felület legyen sík, homogén. Kültéri aljzatok esetén a felület lejtése minimum 1% legyen. A falcsatlakozások mentén hajlaterősítés szükséges. Amennyiben a fogadó felület negatív víznyomásnak van kitéve, a szigetelés nem alkalmazható.
ALAPOZÁS:
A WASSER-SEAL folyékony fóliát max. 25–30%-ban csapvízzel hígítva alapozzunk egy rétegben. A termék párás, ködös, esős időben, illetve tűző napon nem alkalmazható. Felhordása és száradási ideje alatt a felületi és léghőmérséklet +5°C–+25 °C között legyen. A felületet a kötés ideje alatt csapadék nem érheti!
FELDOLGOZÁS MÓDJA:
1. réteg: WASSER-SEAL folyékony fóliát jól keverje fel fúrógépbe fogott keverőszárral. Majd ecsettel, hengerrel, vagy szórópisztollyal hordjuk fel a teljes felületre. Ügyeljünk a teljes fedettségre és az egyenletes anyageloszlás érdekében kétirányú kenést végezzünk. A második réteg felhordása előtt, várjuk meg a teljes kiszáradást, mely 4-6 óra, a páratartalom és a hőmérséklet függvényében.
2. réteg: WASSER-SEAL folyékony fóliával záró réteget alakítunk ki az 1. rétegnél alkalmazott technológiával. Az anyag hígítása nélkül a teljes felületet szórjuk, vagy hengerrel lekenjük. Burkolás előtt várja meg a folyékony fólia teljes kiszáradását, amely 24 óra a páratartalom és a hőmérséklet függvényében. Javasolt ragasztó a folyékony fólia esetén SUPERFLEX C2TE - CSEMPE-, ÉS JÁRÓLAP RAGASZTÓ és a PREMIUM C2TE S1 - CSEMPE-, ÉS JÁRÓLAP RAGASZTÓ használata. Ajánlott termékeinkről részletes információt talál a termékek adatlapján.
FONTOS TUDNIVALÓK:
Amennyiben a szigetelendő felületet nagy nedvszívású, úgy javasolt a 3 rétegben történő alkalmazás. A WASSER-SEAL folyékony fólia párás, ködös, esős időben, illetve tűző napon nem használható. A WASSER-SEAL folyékony fólia felhordásához +5°C–+25 °C közötti hőmérséklet javasolt. Felhordása és száradási ideje alatt a felületi és léghőmérséklet +5°C alá nem süllyedhet, s ez idő alatt csapadék sem érheti. A rétegvastagság, hőmérséklet és a páratartalom befolyásolja a száradási időt. Magas páratartalom és alacsony hőmérséklet késlelteti, magas hőmérséklet gyorsítja a kötést és a szilárdulást. A termékeinkhez más anyagot házilag hozzáadni nem szabad! Padlófűtéssel ellátott felület esetén az anyag bedolgozása és kötésideje alatt a fűtés ne üzemeljen! A termék felhasználása szakértelmet igényel! Kérjük, hogy a tájékoztatóban leírtakat gondosan olvassák át, munkavégzés közben vegyék figyelembe, mert a gyártó csak a technológiai előírásoknak megfelelően, szakember által, az előírt jó minőségű felületre felhordott termékre vállal garanciát! Feltétlenül tartsák be az idevonatkozó szakmai előírásokat! A kivitelezésből, illetve annak körülményeiből (felület, szerszám, időjárás, stb.), hiányosságaiból eredő károkért a felelősség nem a gyártót terheli!
MINŐSÍTÉSEK/TERMÉKSZABVÁNY:
ÉMI TÜV SÜD Kft. 2006/2:00182 V.J.
Azonosító szám: 2006/000523–1.
MŰSZAKI ALAPADATOK:
Anyagigény: 0,3–0,5 l /m2/2 réteg a felülettől és a szívóképességtől függően.
Az anyagigény tájékoztató jellegű, kis mértékben eltérhet a megadott mennyiségtől, a munkavégzési technológiától és az alapfelülettől függően.
Hígítás:
csak első rétegben csapvízzel max. 25–30%-ban.
Javasolt rétegszám: 2-3 réteg.
Felhordás eszközei: ecset, henger, szórópisztoly.
Átvonhatóság: 4-6 óra.
Járható/Burkolható: ~24 óra.
Hőmérséklet: +5°C – +25°C között.
Páratartalom: a megadott értékek 42% relatív páratartalom mellett 20°C-on értendőek.
Színválaszték: fehér.
Kültéri/beltéri: kültéri, beltéri felhasználásra.
Tűzvédelmi besorolás: F.
KISZERELÉS:
8 l, 4 l, légmentesen záródó műanyag vödörben.
TÁROLÁS/ELTARTHATÓSÁG:
Zárt, fagymentes helyen, sugárzó hőtől, tűző naptól védve, bontatlan csomagolásban, a csomagoláson jelzett dátumtól 1 évig (+5°C – +25°C között).
Szállítási módok
  • Házhoz szállítás
  • Postán maradó
  • MOL Töltőállomás
  • Személyes átvétel (Dabas Fő út 67, vagy Dabas Móra Ferenc u. 5.)
AJÁNLAT