TERMÉKKATEGÓRIÁK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Általános Szerződési Feltételek

 

A jelen Általános Szerződési Feltételek a T FLex Kft. Dabas Fő út 67., mint a Mestervagyok.hu weboldal kizárólagos tulajdonosa (Eladó) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatást igénybe vevő Ügyfél (Vevő) jogait és kötelezettségeit tartalmazza.

   1. Céginformáció
   2. Bevezetés
   3. Rendelés
   4. Termékinformáció
   5. Árak
   6. Rendelkezésre állás
   7. Színek, képek, színtervező, szigetelőanyag kalkulátor
   8. Szállítás
   9. Szállítás díjszabása
   10. Fizetés módja
   11. Elállás
   12. Garancia
   13. Személyes adatok védelme
   14. Szerzői tulajdon
   15. Egyéb

1. Céginformáció

Név:T FLex Kft.
Székhely:2370. Dabas, Fő út 67.
Cégjegyzékszám:13-09-092861 Pest Megyei Cégbíróság
Adószám:12939790-2-13
Bankszámlaszám:


Magyar Bank Holding Nyrt. 10103829-47338300-01000003
Swift: BUDAHUHB
IBAN: HU79-10103829-47338300-01000003
Telefon:0629/ 560-720; 0629/ 562-200
Mobil:0630/ 236-3180
Fax:0629/ 560-721; 0629/ 562-201
Webáruház:http://www.mestervagyok.hu/
Email:info@mestervagyok.hu; rendeles@mestervagyok.hu
  
TEÁOR szerinti besorolás 
Működési engedély száma:Dabas, 750/2003.
Csomagküldő kereskedelmi tevékenység nyilvántartási száma:Dabas, B-180/2010
Gazdasági szervezet neve:T FLex Kereskedelmi Kft.
Statisztikai számjel:12939790-4752-113-13
Adminisztratív főtevékenység (TEÁOR '08):4752 - Vasáru-, festék, üveg-kiskereskedelem
Adminisztratív főtevékenység (TEÁOR '08) forrása:APEH - napi karbantartó állomány
Korábbi, TEÁOR '03 szerinti adminisztratív főtevékenység:5246 - Vasáru-, festék, üveg-kiskereskedelem
Gazdálkodási forma:113 - Korlátolt felelősségű társaság
Székhely szerinti megye:13 - Pest megye
Székhely címe:2370 Dabas, Fő utca 67.

2. Bevezetés

Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) a T FLex Kft., mint Eladó és a http://mestervagyok.hu/ oldalon árut megrendelő felhasználó, mint Vevő között létrejött jogviszony feltételeit határozza meg. A jelen ÁSZF-től történő bármely eltérés csak az Eladó és a Vevő által aláírt és jóváhagyott írásos formában érvényes. Szóbeli megállapodás alapján jelen szerződéstől eltérni nem lehetséges. A Vevő az áru megrendelésével és annak visszaigazolásával jelen ÁSZF-et elfogadja.A Mestervagyok.hu-nak jogában áll az ÁSZF-et módosítani, így minden vásárlás előtt újra el kell olvasni és elfogadni. A módosítások a megjelenés pillanatától érvényesek és nem alkalmazhatóak a korábban megkötött szerződésekre. Az oldalon leadott minden rendelésre a leadáskor érvényes ÁSZF az érvényes. Az Eladó kötelezettséget vállal arra, hogy jelen ÁSZF módosítása esetén azt a http://mestervagyok.hu/ oldalon nyilvánosságra hozza, annak érdekében, hogy a Vevő annak tartalmát megismerhesse. Az Eladó kötelezettséget vállal arra is, hogy valamennyi módosítást és az aktuálisan hatályos ÁSZF-et egységes formában hozzáférhetővé teszi a felhasználók számára, az egyes módosítások hatályának feltüntetésével együtt.

3. Rendelés

A Vevő által elküldött megrendelés szerződéskötésre irányuló jognyilatkozatnak minősül. Az Eladó automatikus Ellenőrző üzenet küld a Vevőnek rendelése regisztrálásáról. A szerződés akkor jön létre, amikor az Eladó Visszaigazoló e-mail-ben visszaigazolja a Vevő megrendelését. A rendelés feladása a http://mestervagyok.hu/ áruházban, vagy e-mailen keresztül lehetséges. Az Eladó fenntartja a jogot a rendelések vagy a már visszaigazolt megrendelések visszautasítására részben, vagy teljes egészben. Részben történő teljesítés kizárólag a megrendelővel történő egyeztetést követően kerülhet sor.

4. Termékinformáció

A Webáruházban található termék információk, felhasználási útmutatók, gyakorlati alkalmazások a gyártók által megadott adatok alapján lettek összeállítva. A termék felhasználása előtt feltétlenül olvassa el a terméken található gyártói utasításokat. A gyártók a termékek adatait, összetételét bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják, ezért az esetleges eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni! A mestervagyok.hu webáruház mindent megtesz azért, hogy az oldalain megjelenő adatok (termékek ára, elérhetősége, leírása stb.) a lehető legpontosabb legyen, azonban esetleges elírásokból eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget. A Webáruházban szereplő termékek fényképei, színei bizonyos esetekben csak illusztrációk, a szállított termékek némileg eltérhetnek attól, a fotók nem szerződésszerűek. Ha a felhasználás előtt az áruval kapcsolatban kérdése merülne fel, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére.

5. Árak

A Webáruházban található árak kizárólag az ott leadott rendelésekre érvényesek! A honlapon megadott eladási árak tartalmazzák az általános forgalmi adót, Forintban vannak megadva és Forintban fizetendők! Az oldalon található pénznemváltó az Euro és US dollar esetében csak tájékoztató jellegű (nem az aktuális napi árfolyamnak megfelelő), információként használható! Az áru feltüntetett értéke a szállítási költséget nem tartalmazza. A szállítási költségek a Vevőt terhelik és a rendelés végén a szállítási mód választásakor adódik hozzá a rendelt áruk értékéhez. A csomagösszeállító program esetleges logikai hibájából adódó csomagszám-, vagy értékeltérésről a Vevőt értesítjük. Egyedi szállítás kérésekor a szállítás díja és feltételei az ajánlat szerint értendők. Számlázáskor a szállítási díj a kiválasztott termékek értékén felül külön költségként szerepel.Amennyiben minden gondosságunk ellenére hibás ár került a webáruház valamely termékéhez, – különös tekintettel a nyilvánvalóan téves – (pl. a termék közismert, általánosan elfogadott vagy becsült árától jelentősen eltérő, esetleg rendszerhiba miatt megjelenő) árra, akkor nem vagyunk kötelezhetőek a terméket hibás áron szállítani, hanem felajánljuk a helyes áron történő szállítást, vagy a megrendelő elállhat vásárlási szándékától. Áruházunk szabadon megváltoztathatja a termékek árát és az ezzel kapcsolatos határidőket. A változás a megjelenés időpontjától lép életbe.

6. Rendelkezésre állás

A megrendelést a termék raktári rendelkezésre állásának megfelelően teljesítjük. Ha a Vevő által rendelt termék a készletünkben pillanatnyilag nem található, felajánlunk a megrendelt áruval azonos minőségű terméket, és/vagy értesítjük az eredeti rendelésben szereplő termék várható beérkezési időpontjáról. A Vevő döntése alapján teljesítjük a megrendelést. Amennyiben a termék kifizetése előre megtörtént, a Vevő döntésétől függően a nem teljesített termék esetében annak az értékét vagy a különbözetet visszatérítjük.A "Raktáron" jelzésű termékeket a megrendelés feldolgozása után csomagoljuk és a visszaigazolással egy időben átadjuk a szállító vállalatnak. A "Rendelhető" jelzésű felirat azoknál a termékeknél van melyekből nem tartunk állandó készletet, vagy színkeverő rendszereinken mi állítjuk elő. E termékeket az esetleges fizetési kötelezettség számlánkra történő beérkezése után kezdjük el gyártani, vagy rendeljük meg gyártását a partnereinktől.

7. Színek, képek, színtervező, szigetelőanyag kalkulátor

A képernyőn látható színek igyekezetünk szerint a lehető legjobban megközelítik a valóságnak megfelelő színeket. Ahol módunk volt rá elkértük, megvásároltuk a gyártó licenszét hogy a színeket ne másolt, hanem digitális módon jelenítsük meg a Mestervagyok.hu oldalain, a minél pontosabb színhűség kedvéért. Ennek ellenére a képernyőn megjelenő színtől nem várható el a teljes színazonosság a termék valóságos színét illetően. Megjelenése nagyban függ a monitor minőségétől és beállításától. Ezért az oldalainkon megjelenő színek csak tájékoztató jellegűek. A megjelenő színeket, színösszeállításokat a döntésének megkönnyítése érdekében tesszük közzé. Vásárlás előtt minden esetben győződjön meg színkártya, vagy próbaszín rendelésével a valós színekről. Oldalainkon talál olyan termékeket melyek standard (gyári keverésű) színek, ezeket bátran rendelheti, amennyiben a valóságban is ismeri, használta azokat, hiszen azok azzal megegyezőek. Abban az esetben, amennyiben a színtervező programban választott szín elnyerte a tetszését, azt a valóságban is ismeri, - vagy próbaszínt rendelt, és azzal elégedett - bátran rendelhet belőle. Teljes színazonosságot viszont csak azonos gyártó azonos rendszerétől várhat el. A színeket minden esetben felületre kikenve, megszáradva ellenőrizze. Csak ebben az esetben azonosítható a szín, mivel a nedves és a száraz szín között nagymértékű különbségek mutatkozhatnak.A Színtervező használata és az oldalainkon megjelenő színek, színösszeállítások, képek csak tájékoztató jellegűek, nem valósághűek, azokat ennek megfelelően használja. Az ebből eredő károkért az Eladó nem vállal semmilyen felelősséget!A Szigetelőanyag kalkulátor a gyártók álltal álltalánosan ajánlott mennyiségekkel számol. Ezen mennyiségek tájékoztató jellegűek. (A kalkulátorban a "kérdőjel" ikonokra klikkelve láthatók ezek az adatok).

8. Szállítás

A termékek kiszállításáról szerződött szállítópartnereink gondoskodnak. A Vevő részéről történő egyedi szállítás megbízása esetén más szállító vállalatot is alkalmazhatunk. Szállítópartnerünk a csomag kézbesítése előtt felveszi a Vevővel a kapcsolatot, szállítási időpont egyeztetése céljából. Szolgáltatóink csak munkanapokon dolgoznak. A Mestervagyok.hu mindent megtesz annak érdekében, hogy a honlapon feltüntetett szállítási határidőket betartsa. Mindazonáltal nem tudjuk a felelősséget vállalni a szállítás során történő, a szállítási szerződésen kívül álló harmadik fél által, vagy egy előre nem látható és kivédhetetlen ok által keletkezett késedelemért, illetve a csomag elvesztésének következményeiért. Ha a csomag nem érkezik meg a megadott időn belül, akkor vizsgálat indul a szállító vállalatnál a körülmények tisztázására. Amennyiben a szállító vállalatnak felróható okokból vész el a csomag, és így azt elfogadható időn belül a Vevő nem kapja kézhez, úgy azt újra küldjük a vevőnek.A csomagot minden esetben ellenőrizze! Amennyiben a csomag kívülről sérült, vagy a termék sérült-törött ne vegye át a csomagot. Minden esetben ragaszkodjon jegyzőkönyv felvételéhez.A Honlapon vásárolt termékeket az ország egész területére kiszállítjuk.

Szállítási lehetőségek:

 • Posta Pontra szállítás: Legkedvezőbb árú szállítási lehetőségünk mely a visszaigazolást követően 48 órán belül a rendelt termék eljut a rendelés során kiválasztott 2500 PostaPont átvevőhelyszín bármelyikére. A rendelt terméket a Vevőnek megküldött visszaigazoló emaillel párhuzamosan adjuk át a Posta futárszolgálatának. A kiszállítás díját a rendelés leadásakor a rendelt termékek súlyától és méretétől függően kalkulálja ki a rendelési felületünk. A termék kosárba tétele után a "Rendelés feladása, szállítási fizetési feltételek!" menüpontban látható a kosárba tett termékek pontos szállítási díja.
 • Mol Pontra szállítás: Kedvező árú szállítás non-stop átvételi lehetőséggel mely a visszaigazolást követően 48 órán belül a rendelt termék eljut a rendelés során kiválasztott Mol benzinkút átvevőhelyszín bármelyikére. A rendelt terméket a Vevőnek megküldött visszaigazoló emaillel párhuzamosan adjuk át a Posta futárszolgálatának. A kiszállítás díját a rendelés leadásakor a rendelt termékek súlyától és méretétől függően kalkulálja ki a rendelési felületünk. A termék kosárba tétele után a "Rendelés feladása, szállítási fizetési feltételek!" menüpontban látható a kosárba tett termékek pontos szállítási díja.
 • Házhoz szállítás: Ezzel a szolgáltatási móddal a visszaigazolástól számított 48 órán belül megérkezik a Vevőhöz a kiválasztott, megrendelt termék. A 8 óra előtt beérkezett, és/vagy kifizetett és visszaigazolt rendeléseket még aznap elindítjuk, amennyiben a termék a rendelkezésünkre áll. A megrendelt árut a Vevőnek megküldött visszaigazolással egyidőben adjuk át a szállító vállalatnak. A szállítási költség a kiválasztott termékek súlyától és annak csomagolhatóságától függ. A termék kosárba tétele után a "Rendelés feladása, szállítási fizetési feltételek!" menüpontban látható a kosárba tett termékek pontos szállítási díja.
 • Egyedi szállítás: A terjedelmes, nagyméretű, súlyú termékek rendelése (vagy csak gazdaságtalanul, több kézicsomagban szállítható megrendelése) esetén szállítási ajánlatot adunk, és annak elfogadása esetén 2-5 nap alatt teljesítjük. A nehezebben elérhető területeken a határidő hosszabb is lehet. Az egyedi szállítási ajánlat és annak költsége, címre történő szállítást és a szállító jármű közvetlen közelében lévő lerakását jelenti.
 • Személyes átvétel: Leadott rendelését személyesen is át veheti az alábbi címeken: 2370. Dabas, Fő út 67, vagy Móra F.u.5. (5-ös Főútvonal 40.5km-nél)

9. Szállítás díjszabása (Bármely Fizetési mód választása esetén)

Postán maradó - PostaPontra Szállítás
Minimálás súlyMaximális súlySzállítási díj* /csomag 
0 kg1.0 kg1.790 Ft
1.01 kg2.0 kg1.850 Ft
2.01 kg3.0 kg1.950 Ft
3.01 kg4.0 kg2.060 Ft
4.01 kg5.0 kg2.150 Ft
5.01 kg10.0 kg2.450 Ft
10.01 kg15.0 kg2.750 Ft
15.01 kg20.0 kg3.050 Ft
20.01 kg25.0 kg3.360 Ft
25.01 kg30.0 kg3.690 Ft
* A megadott díj ÁFA- val együtt értendő!

MOL Töltőállomás - MOL PostaPontra Szállítás
Minimálás súlyMaximális súlySzállítási díj* /csomag 
0 kg1.0 kg1.950 Ft
1.01 kg2.0 kg2.050 Ft
2.01 kg3.0 kg2.150 Ft
3.01 kg4.0 kg2.250 Ft
4.01 kg5.0 kg2.350 Ft
5.01kg10.0 kg2.690 Ft
10.01 kg15.0 kg3.050 Ft
15.01 kg20.0 kg3.390 Ft
* A megadott díj ÁFA- val együtt értendő!
Házhoz Szállítás
Minimálás súlyMaximális súlySzállítási díj* /csomag
0 kg2.99 kg2.330 Ft
3.0 kg5.09 kg2.550 Ft
5.1 kg9.99 kg2.950 Ft
10.0 kg14.99 kg3.330 Ft
15.0 kg19.99 kg3.690 Ft
20.0 kg24.99 kg4.090 Ft
25.0 kg31.60 kg6.460 Ft
31.61 kg49.99 kg8.050 Ft
50.0 kg99.99 kg11.850 Ft
100.0 kg200.0 kg14.350 Ft
* A megadott díj ÁFA- val együtt értendő!
Egyedi szállítás
Árajánlat szerint!

10. Fizetés módja

A Mestervagyok.hu oldalán a következő fizetési mód közül választhat:

 • Banki utalás: Bankszámlaszámunk, melyre Banki utalással utalhatja át részünkre megrendelésének összegét:
  Cégnév:T FLex Kft
  Bankszámlaszám:MBH 10103829-47338300-01000003 (Magyar Bank Holding Nyrt)
  Közleményben kérjük tüntesse fel:
  Rend.azon.: xxxx, Név
  A rendelés feldolgozása az ellenérték számlánkon való megjelenése után történik.
 • Bankkártyás fizetés az áruházban: A mestervagyok.hu webáruház részére az OTP Mobil Kft. által fejleszett és üzemeltetett SimplePay biztosítja a kártya elfogadás lehetőségét. Az online fizetés biztonságáról a "Secure Socket Layer" biztonsági rendszer gondoskodik, mely segítségével a hálózaton megadott banki adatok titkosított formátumban továbbítódnak. A mestervagyok.hu az Ön kártya adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nem kerül a birtokába, abba betekintést nem nyer. Bankkártyás fizetéskor Önt átirányítjuk a SimplePay oldalára és a fizetés közvetlenül az OTP Mobil Kft. által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik. Az online kártyás fizetés a SimplePay által biztosított kártya elfogadási módozat, amely alapján a vevő a tranzakció során megadott kártya adataival online kártyás fizetés indítását kezdeményezheti. A Bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége:
  Kártyaszám:A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám
  Lejárati dátum:A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám
  Érvényesítési kód:A kártya hátlapján az aláírás panelen található számsor utolsó három jegye) (CVV2, vagy CVC2) Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, az erre vonatkozó mezőt üresen kell hagyni.

  A SimplePay fenntartja magának a jogot, hogy az elfogadott kártyák körét egyoldalúan meghatározhassa. A SimplePay jelenleg a következő kártya-típusokat fogadja el az online kártyaelfogadás során: VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro, American Express, OTP SZÉP kártya.

 • Utánvét: Szállítópartnerünknek fizetendő az árú átvételekor.
 • Készpénz, vagy kártyás fizetés: Személyes átvétel esetén üzletünkben készpénz, illetve kártyás fizetési lehetőségek közül választhat.
 • SimplePay: Áruházunkban az OTP Mobil Kft. által üzemeltetett és fejlesztett SimplePay online kárty-elfogadást és azonnali fizetési megoldással is kiegyenlítheti vásárlása ellenértékét.

  Az online kártyás fizetés a SimplePay által biztosított kártya elfogadási módozat, amely alapján a vevő a tranzakció során megadott kártya adataival online kártyás fizetés indítását kezdeményezheti. 

  A SimplePay fenntartja magának a jogot, hogy az elfogadott kártyák körét egyoldalúan meghatározhassa. A SimplePay jelenleg a következő kártya-típusokat fogadja el az online kártyaelfogadás során: VISA, VISA Electron, Mastercard, Maestro, American Express, OTP SZÉP kártya.

  Az OTPay mobil fizetési mód során, a hagyományos internetes vásárlásoktól eltérően, nincs szükség bankkártya adatok megadására. Vásárláskor a fizetést a saját okostelefonján bonyolítja. Minden tranzakciót az Ön által választott mPIN megadásával hagy jóvá.

  Internetes vásárláskor az OTPay fizetési mód kiválasztása után mobiltelefonszáma vagy OTPay azonosítója megadásával indítja a fizetési tranzakciót. A vásárlásról szóló értesítés az előzetesen telepített OTPay alkalmazáson keresztül érkezik a mobiltelefonjára. Ezt követően a saját maga által választott mPIN kód megadásával hagyja jóvá, ill. utasítja el a fizetési kérést.
  A megoldás egyik legnagyobb előnye a biztonság, hiszen a vásárlás során nem ad meg kártyaadatot!

  Az OTPay mobil fizetési tranzakció folyamata

  1.    A kívánt termék/szolgáltatás kiválasztása után a webáruházban véglegesítse kosara tartalmát.
  2.    A fizetési módok közül válassza ki az OTPay fizetési módot.
  3.    A webáruház felületen adja meg mobiltelefon-számát vagy OTPay azonosítóját.
  4.    A mobiltelefonján lévő OTPay alkalmazásba megérkezik egy üzenet, amely tartalmazza a vásárlás adatait (Elfogadóhely/webáruház neve, vásárlás összege).
  5.    Az OTPay alkalmazásban a fizetés jóváhagyása során válassza ki a használni kívánt, előzetesen regisztrált bankkártyát.
  6.    Az mPIN kód megadásával hagyja jóvá a fizetési kérést.
  7.    A tranzakció sikerességéről/elutasításáról az alkalmazás tájékoztatja Önt. A tranzakció eredménye és annak adatai később is megtekinthetőek az alkalmazásban.
  8.    Amennyiben visszairányításra kerül a webáruházba, a webáruház a saját felületén is tájékoztatja Önt a tranzakció eredményéről, és opcionálisan felajánlja a további böngészés, vásárlás lehetőségét.

  OTPay


  Bővebb információ: https://www.otpbank.hu/otpay/

11. Elállás

A távollévők között létrejött szerződések (a 2002. évi XXXVI Törvény értelmében) és az elállási jog részletes szabályait a 45/2014. kormányrendelet tartalmazza. Elállási jog illeti meg azt a Vevőt aki a PTK alapján Fogyasztónak minősül (PTK 8:1. § (1) bekezdés 3. pontja értelmében fogyasztó a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körén kívül eljáró természetes személy). A Vevő jogosult a megrendelést követően – akár a kiszállítást megelőzően - a vásárlástól elállni az áru kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül, indoklás nélkül ekkor az elállási jog gyakorlásának napjától számított 14 napon belül köteles visszajuttatni az árut a kereskedőnek. Ha a Vevő elállási jogával élni kíván, elállási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni (például postán, telefaxon vagy elektronikus úton küldött levél útján) a jelen ÁSZF 1. pontjában – a Céginformációban – feltüntetett elérhetőségek igénybevételével az Eladó részére. Az Eladó jogosult a visszatérítést mindaddig visszatartani, amíg vissza nem kapta a terméket, vagy a Vásárló nem igazolta hitelt érdemlően, hogy azt visszaküldte: a kettő közül az Eladó a korábbi időpontot veszi figyelembe. Elállás esetén a vállalkozás nem köteles visszatéríteni a fogyasztónak ez emelt díjú fuvarozásból eredő többletköltségeket és a termék Eladó címére történő visszaküldésének költsége Vevőt terheli. Az Eladó kizárólag sérülésmentes, újra értékesíthető, hiánytalan csomagolású termék visszaszolgáltatása esetén köteles a vételárat a Vevő részére megtéríteni. A csomagolás sérüléséből adódó költségek a Vevőt terhelik.

A törvényi előírás szerint a Vevő az alábbi esetekben nem alkalmazhatja az elállás jogát:

§ Ha a Vevő nem természetes személy.

§ Olyan termék értékesítése esetében, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó utasításai alapján, vagy kifejezett kérésére állítottak elő, vagy amely természeténél fogva nem szolgáltatható vissza vagy gyorsan romlandó. (Értendő ez alatt a Vevő megrendelésére színkeverő rendszeren, vagy egyéb módon előállított termékeket vagy a Vevő megrendelésére az eladó beszállítóinál előállított termékeket.)

§ Ha az Eladó a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a Vevőt haladéktalanul tájékoztatni, valamint a Vevő által fizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. E kötelezettség teljesítése az Eladót nem mentesíti a szerződésszegés egyéb következményei alól.

§ Ha az Eladó a szerződésben meghatározott módon helyettesítő termékkel, illetve szolgáltatással teljesít, a Vevő elállási jogának gyakorlása folytán a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségek az Eladót terhelik.

Amennyiben a rendeléstől való elállás esetén a termék esetében technikai vizsgálatra van szükség, az Eladó megtesz mindent, hogy a lehető leggyorsabban megtörténjen a vizsgálat. Az erre vonatkozó határidő a technikai vizsgálat átfutásától függ, de maximum 21 nap. Ezután a Vevőnek haladéktalanul (az áru kézhezvételétől maximum 30 nap) visszafizetésre kerül a visszajáró összeg. A visszafizetés banki átutalással történik.

12. Garancia

Ha valamilyen okból nem kapná kézhez az áruval együtt a használati utasítást, azt – még a használatba vétel előtt jelezze.

A garanciaidő alatt meghibásodott terméknél a - terméktől függően - annak leírásában szereplő módon lehet a garanciát érvényesíteni.

A visszaküldött termékek szervizelését a gyártón keresztül vállaljuk. Bármilyen jellegű legyen a probléma, a visszaküldésnél csatolnia kell a számla másolatát, és a garancialevelet!

Figyelem, a szavatosság és jótállás nem vonatkozik vagy csak részben vonatkozik a terméken külső károkozásból bekövetkezett kár, továbbá a gyártói speciális előírásoknak nem megfelelő használat vagy üzembe helyezés vagy a készülék helytelen, káros körülmények közötti tárolása esetén, illetve a termékkel nem kompatibilis, kiegészítő tartozékok, illetve a fogyasztási cikkek használatából eredő károk esetén.

A mestervagyok.hu által forgalmazott termékekre szóló gyártói garancia nem vonatkozik:

 • A fogyasztási cikkek cseréjére (akkumulátor, égő, biztosíték...),
 • A termékek nem megfelelő vagy nem rendeltetésszerű használatára. Kérjük, figyelmesen olvassa el a termékhez csatolt használati tájékoztató utasításait
 • A külső okok (például baleset, törés, villámcsapás, áramingadozás) következtében bekövetkezett károkra,

 Az Eladó nem vállalja a felelősséget, amennyiben a gyártó elutasítja a garanciális javítás lehetőségét. Amennyiben a garanciális javítás elutasításra került, a gyártó javítási árajánlatot állít ki a Vevő felé. Ennek elfogadása esetén a vizsgálattal kapcsolatos és erre vonatkozó adminisztrációs költséget a gyártó felé nem kell megtérítenie a Vevőnek.

A nem garanciális szervízdíjat átutalással kell a Mestervagyok.hu számlájára átutalni.

13. Személyes adatok védelme

Bizonyos információk, adatok elengedhetetlenek a rendelés felvételéhez, a vásárlás teljesítéséhez, a számla kiállításához, a garanciához, jótállási szerződéshez. Ezek nélkül a rendelés visszavonható és érvénytelennek minősül. A honlap használatával a Vevő teljes körű felelősséget vállal azért, hogy a megadott adatok hitelesek és a valóságnak megfelelnek. Hamis, a valóságnak nem megfelelő adatok megadásával a Vevő a vásárlási feltételeknek és szerződésnek ellentmond, ezért ez a szerződés megszegésének minősül.

A Mestervagyok.hu weboldala regisztráció nélkül is látogatható, azonban bizonyos szolgáltatások (pl. biztonsági adatlapok, hírlevél, kedvencek) igénybevétele regisztrációhoz kötött.

A regisztráció során olyan adatokat kell megadni, melyek a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. tv. rendelkezései értelmében személyes adatoknak minősülnek. A regisztráció során felvett adatokat kizárólag hírlevél küldése és szerződéses feladatok teljesítése végett tároljuk és használjuk fel, azokat a törvényben meghatározott esetek (pl. bűncselekmény) kivételével harmadik személy számára nem tesszük hozzáférhetővé. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy kiszállításához szükségesek.

14. Szerzői tulajdon

A Mestervagyok.hu oldalainak egész tartalma (szövegek, elnevezések, márkák, képek) az Eladó és a vele szerződésben álló partnerek tulajdonát képezi. A honlap tartalmának bármilyen módszerrel és bármilyen adathordozón történő részleges vagy teljes reprodukciója kizárólag az Eladó előzetes és határozott engedélyével történhet.

15. Egyéb

Az Általános Szerződési Feltételekben nem szabályozott kérdésekben a Magyar Köztársaság vonatkozó hatályos jogszabályai az irányadóak.

AJÁNLAT