Cégtörténet és filozófiánk

Cégünket 1994-ben alapítottuk festék-kereskedelmi profillal, TFL Bt. néven. Folyamatos fejlődésünk eredményeként 2005-ben megnyitottuk második telephelyünket, ezáltal termékválasztékunk is bővült. 2003-tól T FLex Kft. néven működünk az anyacég jogutódaként.

A néhány év elteltével kialakult termékskálánk a festés, szárazépítés, hőszigetelés és a hozzá kapcsolódó munkafolyamatok anyagait foglalja magában, mely az építés, felújítás, átalakítás területén fontos szegmenst képvisel. Az építési piac és divatirányzatnak megfelelően új rendszerek, termékek bevezetésével folyamatosan változtatunk kínálatunkon. Egyéb fejlesztéseink mellett 4db automata színkeverő rendszert üzemeltetünk, mellyel a piac és Partnereink igényeinek igyekszünk megfelelni. A minőségi építés, felújítás piacvezető termékei mellett az ideiglenes átépítés anyagai is megtalálhatók választékunkban.

Már a kezdetektől nagy hangsúlyt helyeztünk arra, hogy minél alaposabban megismerjük leendő üzleti partnereink elvárásait, igényeit. Mivel a festés, szárazépítés, lakás-felújítás, hőszigetelés munkanemei összefüggnek egymással, így az ezekhez szükséges anyagok egy helyen történő beszerzése nagymértékben megkönnyíti Partnereink munkáját. Emellett törekszünk arra, hogy számukra a leggazdaságosabb konstrukciót alakítsuk ki. Továbbá a jó szerviz, a megbízhatóság, a pontosság, a hibátlan áru, és annak kiszállítása mind olyan tényező, amit szívünkön viselünk.

Az oldalainkon megjelenő termékekkel, termékleírásokkal folyamatosan arra törekszünk, hogy vásárláskor – kellő információ birtokában – a szabad választás lehetősége az Öné legyen, ahogy mi is szeretnénk hasonló helyzetben.

Nagy hangsúlyt fektetünk működési rendszerünk fejlesztésére és az egyre növekvő minőségi elvárások teljesítésére. Az internetes kereskedelem szerepének elterjedésével a Mestervagyok.hu webáruházzal igyekszünk megteremteni a felhasználóbarát internetes vásárlás lehetőségét.

Mestervagyok.hu csapata