Sajnos jelenleg nem rendelkezünk a kívánt készlét mennyiséggel.

Amennyiben rendelésedet még a mai napon leadod mi megrendeljük neked a szükséges mennyiséget.

A kiszállítás előreláthatólag {delivery_days} munkanapot fog igénybe venni.

Telefonon a következő időpontban állunk rendelkezésedre:

06 29 560-720

Üzleteink 2023.12.23 - 2024.01.07-ig ZÁRVA tartanak. Nyitás 2024.01.08-án hétfőn.

Hétfő - Péntek: 07:00-17:00
Szombat: 07:00-12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Munkatársaink pontos szállítási időpontot a rendelés feldolgozása után fognak küldeni.

Rendben
TERMÉKKATEGÓRIÁK
Policolor vékonyvakolat alapozó - Fehér / 5 liter
Policolor vékonyvakolat alapozó - Fehér / 5 liter
Policolor vékonyvakolat alapozó - Fehér / 5 liter
Áruházi azonosító: AC0038-05000

Policolor vékonyvakolat alapozó - Fehér / 5 liter

8 150 Ft / darab
RENDELHETŐ
RENDELHETŐ
KISZERELÉSEK:
5 liter - 8 150 Ft / darab
16 liter - 22 950 Ft / darab
+
KOSÁRBA
Minimális rendelési egység: 1 / darab
Nyomtatás
Policolor vékonyvakolat alapozó - Fehér / 5 liter
Policolor vékonyvakolat alapozó - Fehér / 5 liter
Termékleírás
Használatával csökken a felület szívóképessége és nő a vakolat tapadása. Beszínezve tökéletessé teszi a következő réteg fedését.Alkalmazási terület: A Policolor hőszigetelő rendszerben a záró nemesvakolat réteg alapozására, ill. a Policolor diszperziós homlokzati nemesvakolat alá hordjuk fel, ha azt épülethomlokzatokon, egyéb vakolt, vagy beton felületeken díszíto vakolatként alkalmazzuk.Választék: fehér és bázis 5 és 16 literes muanyag vödörben kapható. A termék színezve a POLI-FARBE, NCS, COLOUR HARMONY, RAL színkártyák alapján rendelheto.
Kül- beltéri felhasználásra
Fal felületre
Vizzel hígítható
Korongecsettel felhordható
Festőhengerrel (teddyvel) felhordható
Két rétegben fed
Szórópisztollyal szórható
Felhasználásig fagyveszélyes
Felhasználási útmutató
Vékonyvakolathoz történo alkalmazás esetén az alapozót símított vakolatra kell felhordani. A falfelületnek megfelelo szilárdságúnak, száraznak, tisztának, pormentesnek kell lennie. A felületrol a laza, málló részeket el kell távolítani. Elso rétegben Inntaler diszperziós mélyalapozót alkalmazzunk. Ezután a tökéletes fedés biztosítására a vakolat alá a Policolor vékonyvakolat alapozót hordjuk fel a fedo nemesvakolat színére, vagy a szín kissé halványabb árnyalatára színezve. Az alapozó száradása - 2-4 óra -után hordható fel a megfelelo színu Policolor homlokzati nemesvakolat. A Policolor hőszigetelő rendszerhez való alkalmazásnál a készre csiszolt, tiszta és pormentes beágyazó rétegre kell a beszínezett Policolor vékonyvakolat alapozót felhordani. Felhasználás elott az alapozót alaposan fel kell keverni és hígítás nélkül kell felfesteni. A festéket ecsettel vagy hengerrel kell felhordani egy rétegben. Színezheto max. 3% Poli-Farbe színezőpasztával, ill. Inntaler színezőfestékkel. Festeni +5°C és +25°C közötti levego- és falhomérséklet mellett lehet. Tuzo napon, esoben illetve erosen párás idoben kerüljük az alapozó felhordását. Munkavégzés után a szerszámokat vízzel azonnal el kell mosni,mert a megszáradt festék már csak agresszív oldószerrel távolítható el.
Minőségi jellemzők
Felületi megjelenés : matt, fehér vagy színes Száradási idő : 20°C-on: 2-4 óra Átfesthetőség : 20°C-on: 2-4 óra Tárolás : 5-25°C homérsékleten Fagyveszélyes! Minőségét megőrzi : 12 hónapig Felhordás : ecsettel, hengerrel Javasolt rétegszám : 1 réteg Hígítás : nem megengedett Kiadósság : 5-6 m2/liter Összetétel: muanyagdiszperzió, pigment, kálcium-karbonát, festékadditív, vízBiztonsági adatok: Tuzveszélyességi osztály: E Nem tuzveszélyes! Gyermekek kezébe nem kerülhet. Kerülni kell a borrel való érintkezést, a szembe jutást. Gozeit ne lélegezzük be.
Szállítási módok
  • Házhoz szállítás
  • Postán maradó
  • MOL Töltőállomás
  • Személyes átvétel (Dabas Fő út 67, vagy Dabas Móra Ferenc u. 5.)
AJÁNLAT