Sajnos jelenleg nem rendelkezünk a kívánt készlét mennyiséggel.

Amennyiben rendelésedet még a mai napon leadod mi megrendeljük neked a szükséges mennyiséget.

A kiszállítás előreláthatólag {delivery_days} munkanapot fog igénybe venni.

Telefonon a következő időpontban állunk rendelkezésedre:

06 29 560-720

Üzleteink 2023.12.23 - 2024.01.07-ig ZÁRVA tartanak. Nyitás 2024.01.08-án hétfőn.

Hétfő - Péntek: 07:00-17:00
Szombat: 07:00-12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Munkatársaink pontos szállítási időpontot a rendelés feldolgozása után fognak küldeni.

Rendben
TERMÉKKATEGÓRIÁK
Lazurán kétkomponensű kopásálló parkettlakk magasfényű A (Prolux) - Színtelen / 3 liter
Lazurán kétkomponensű kopásálló parkettlakk magasfényű A (Prolux) - Színtelen / 3 liter
Lazurán kétkomponensű kopásálló parkettlakk magasfényű A (Prolux) - Színtelen / 3 liter
Trilak
Áruházi azonosító: AA0053-03000

Lazurán kétkomponensű kopásálló parkettlakk magasfényű A (Prolux) - Színtelen / 3 liter

7 750 Ft / darab
RENDELHETŐ
RENDELHETŐ
KISZERELÉSEK:
3 liter - 7 750 Ft / darab
+
KOSÁRBA
Minimális rendelési egység: 1 / darab
Nyomtatás
Lazurán kétkomponensű kopásálló parkettlakk magasfényű A (Prolux) - Színtelen / 3 liter
Lazurán kétkomponensű kopásálló parkettlakk magasfényű A (Prolux) - Színtelen / 3 liter
Termékleírás
Esztétikus, kemény, kopásálló, könnyen tisztítható bevonatot képző, kétkomponensű parkettlakk. Igen gyorsan szárad.
Alkalmazási terület: Elsősorban parketta, hajópadló továbbá egyéb keményfa felületek dekoratív lakkozására szolgál.
Választék: MAGASFÉNYŰ változatban az A komponens 0,56 l, 1,87 l, 3 l és 21 l-es, a B komponens 0,19 l, 0,63 l, 1 l, és 3,5 l-es csomagolási egységben készül. A 0,56 l-es A és a 0,19 l-es B ikercsomagolásban kerül forgalomba. A 21 literes kiszerelés kivételével mindegyik A komponenst tartalmazó csomagolási egységbe a megfelelő mennyiségű B komponens bekeverhető. SELYEMFÉNYŰ változatban az A komponens 1,5 l-es kiszerelésű dobozában összekeverhető a B komponens 0,75 l-es kiszerelésével, míg a 20 literes A komponensből külön edényzetben keverjünk 2 részt a 2,5 literes B komponens 1 részéhez.
Beltéri felhasználásra
Fa felületre
Oldószerrel hígítható
Ecsettel felhordható
Festőhengerrel (teddyvel) felhordható
Kiválló terülés
Kopásálló parkettalakk
gh02 Tűzveszélyes
ghs07 Egészségi veszély/ Veszélyes az ózonrétegre
Felhasználási útmutató
A viaszmentes, gyalult vagy gondosan csiszolt, száraz, portalanított parkettára vagy egyéb felületre a lakkot kéthárom rétegben célszerű felvinni. A lakk felhordása általában kefével történik, de a Prolux kétkomponensű parkettlakk különleges előnye, hogy hengerezéssel is felhordható, ami jóval termelékenyebben és kényelmesebben elvégezhető művelet. Ennek különösen nagyméretű szobák, ill. termek lakkozásánál van jelentősége. Jelentős megtakarítás érhető el, ha a még nem lakkozott parketta felületére először Nitrol parketta alapozót viszünk fel, ami megakadályozza a lakkréteg sötétedését. Egyes faféleségeknél, pl. bükkfából készült parkettán enyhe sötétedés léphet fel, ezért javasoljuk, hogy a parketta egy kis felületén, előzetesen lakkozási próbát végezzenek. A lakkozási próbát minden esetben a dobozból kivett 3:1 térfogatarányban összekevert kis mennyiségű Prolux kétkomponensű parkettlakk-kal kell elvégezni. Már lakkozott parketta újralakkozásánál elegendő a felület kézi úton történő megcsiszolása. Nagymértékben hibás felületekről, gépi csiszolással kell a bevonatot eltávolítani. A viaszos, beeresztett vagy más felületkezelő anyaggal bevont parketta esetén a teljes felületet géppel le kell csiszolni. A megfelelő felhordási körülmények: 20-25 °C hőmérséklet és alacsony páratartalom. A keverési arány magasfényű parkettlakk esetén 3 térfogat rész A komponens, 1 térfogat rész B komponens, selyemfényű parkettlakk esetén 2 térfogat rész A komponens, 1 térfogat rész B komponens. Az összekevert magasfényű parkettlakk hígítás nélkül ecsetelhető. Ha felhasználás közben (az eltelt idő, hőmérsékleti körülmények miatt) a hígítás mégis szükséges, úgy Parkettlakk higító univerzálissal lehet a bekevert lakkot hígítani. Magasfényű bevonat kialakításához - a fa minőségétől függően - három rétegben kell felhordani a parkettlakkot. Egyenletes selyemfényű bevonathoz akkor juthatunk, ha a parkettára a Prolux kétkomponensű selyemfényű parkettlakkot szálirányban kenjük fel. Egyes rétegek felhordása - az előző réteg felvitele után - legkorábban 8 óra múlva történhet (függ a hőmérséklettől és a levegő páratartalmától. Az újabb lakkréteggel való átfestés előtt ajánlatos finom szemcséjű csiszolóvászonnal a felületet megcsiszolni, majd portalanítani. Tornaterem, táncterem, iskola és egyéb nagy igénybevételnek kitett felületek lakkozása esetén a használatba vételig legalább 10 nap várakozási időt kell biztosítani. A szerszámokat Univerzális parkettlakk higítóval lehet elmosni, közvetlen használatuk után. Vigyázat, az ecset tönkremegy, ha használat után nem mossák el! Fontos, hogy a Prolux kétkomponensű parkettlakkProlux magasfényű B komponenst a Prolux magasfényű A komponenshez, a Prolux selyemfényű B komponenst a Prolux selyemfényű A komponenshez szabad csak keverni!
Minőségi jellemzők
Esztétikus, kemény, kopásálló, könnyen tisztítható bevonatot képző, kétkomponensű parkettlakk. Igen gyorsan szárad.

Higíthatóság: UNIVERZÁLIS PARKETTLAKK hígítóval, amely a szerszámok tisztítására is alkalmazható.
Kiadósság: 8-10 m2/l rétegenként, függ a felület minőségétől
Felhasználási idő: 1 év (5-25°C hőmérsékleten tárolva)
Száradási idő: porszáraz: 1 óra száraz: 6 óra kemény: 24 óra
Sűrűség: Magasfényű A komponens: 0,96-0,98 g/cm3|Magasfényű B komponens: 1,14-1,16 g/cm3|Selyemfényű A komponens: 0,99-1,01 g/cm3|Selyemfényű B komponens: 1,03-1,04 g/cm3
Nem illóanyag tartalom: min.|Magasfényű A komponens: 42%|Magasfényű B komponens: 65%|Selyemfényű A komponens: 30%|Selyemfényű B komponens: 50%|(120°C/2 óra)
Felépítés: A komponens: oldószer, műgyanta. B komponens: poliizocianát gyanta oldat
Tűzvédelmi előírások: Mindkét komponens II. Tűzveszélyességi fokozatba tartozik. TŰZ ÉS ROBBANÁSVESZÉLYES!
Veszélyesanyag tartalom: Prolux A magasfényű: xilol 56-58% Prolux B magasfényű: xilol 12-14%, 2-metoxi-1-metil-etil-acetát 15-17% Etil-benzol 2-4%, Toluol 2, 4/2, 6-diizocianát izomer keverék
Szállítási módok
  • Házhoz szállítás
  • Postán maradó
  • MOL Töltőállomás
  • Személyes átvétel (Dabas Fő út 67, vagy Dabas Móra Ferenc u. 5.)
AJÁNLAT