Sajnos jelenleg nem rendelkezünk a kívánt készlét mennyiséggel.

Amennyiben rendelésedet még a mai napon leadod mi megrendeljük neked a szükséges mennyiséget.

A kiszállítás előreláthatólag {delivery_days} munkanapot fog igénybe venni.

Telefonon a következő időpontban állunk rendelkezésedre:

06 29 560-720

Üzleteink 2023.12.23 - 2024.01.07-ig ZÁRVA tartanak. Nyitás 2024.01.08-án hétfőn.

Hétfő - Péntek: 07:00-17:00
Szombat: 07:00-12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Munkatársaink pontos szállítási időpontot a rendelés feldolgozása után fognak küldeni.

Rendben
TERMÉKKATEGÓRIÁK
Baumit Baumacol Flex Marmor C2TES1 flexibilis márvány és üvegmozaik burkolat ragasztó - Fehér / 25 kg
Baumit Baumacol Flex Marmor C2TES1 flexibilis márvány és üvegmozaik burkolat ragasztó - Fehér / 25 kg
Baumit Baumacol Flex Marmor C2TES1 flexibilis márvány és üvegmozaik burkolat ragasztó - Fehér / 25 kg
Baumit
Baumit
Áruházi azonosító: AZ0160-00025

Baumit Baumacol Flex Marmor C2TES1 flexibilis márvány és üvegmozaik burkolat ragasztó - Fehér / 25 kg

12 010 Ft / darab
RENDELHETŐ
RENDELHETŐ
KISZERELÉSEK:
25 kg - 12 010 Ft / darab
+
KOSÁRBA
Minimális rendelési egység: 1 / darab
Nyomtatás
Baumit Baumacol Flex Marmor C2TES1 flexibilis márvány és üvegmozaik burkolat ragasztó - Fehér / 25 kg
Baumit Baumacol Flex Marmor C2TES1 flexibilis márvány és üvegmozaik burkolat ragasztó - Fehér / 25 kg
Termékleírás
Baumacol FlexMarmor

A termék: Fehér színű, cementbázisú, víz- és fagyálló, emelt minőségű, hidraulikus kötésű, középágyazású (max. 20 mm) flexibilis ragasztóhabarcs.
Összetétel: Cement, szerves kötőanyag, homok, adalékszerek
Felhasználás: Alkalmas kül- és beltérben, falra és padlóra különböző kerámiacsempék, burkolólapok, mozaikok, természetes és műkövek, finomkőlapok, gresslapok történő ragasztására nagy mechanikai, termodinamikai terhelésnek kitett felületekre 3-20 mm vastagságig. Különösen alkalmas meglévő burkolatra, csempét csempére történő ragasztásra is. A világos burkolatoknál nem történik színátütés.
Műszaki adatok:
Fazékidő: kb: 4 óra
Nyitott idő: kb: 30 perc
Korrigálhatóság: kb. 5 perc
Rétegvastagság: 5 mm
Keverővíz szükséglet: kb. 0,32 l/kg (32%) kb. 8 liter/25 kg zsák
Fogazat:(mm) 4, - 6, - 8, - 10
Anyagigény:(kb.) 1,6 - 2,0 - 2,5 - 3,0 kg/m2
Anyagszükséglet:Kb. 3 kg/m2, a burkolólap hátlapjától és az alapfelülettől függően
Veszélyességi besorolás: Az 1907/2006 számú (2006. XII.18.) EU Parlamenti ésEurópa Tanácsi határozat (II. sz. melléklet, 31. pontja) szerint a részletes veszélyességi besorolást a termék biztonsági adatlapja tartalmazza. A biztonsági adatlap letölthető a www.baumit.hu honlapról, vagy a gyártótól igényelhető.
Tárolás: Száraz helyen, raklapon, bontatlan csomagolásban 12hónapig tárolható.
Minőség: MSZ EN 12004 szerint C2 TE MSZ EN 12002 szerint S1
Kiszerelés: 25 kg-os zsákokban,
Alapfelület: Az alap legyen tiszta, száraz, jó teherbírású, fagy-, por-, sókivirágzás, laza, festék- és leválasztó-szer részektől mentes, olaj és zsírmentes. Nem lehet víztaszító.
Alkalmazható: Minden, építőiparban szokásos alapfelületre, pl. betonra, esztrichre, kőműves szerkezetekre, vakolatra, gipszkartonra, klinkerre, gipsz építőelemekre, anhidrit-esztrichre. Kis porozítású és vízfelvételű (0,5 % alatti) kerámiacsempék fektetésére teraszok, zuhanyzók, homlokzatok, úszómedencék, ipari vizes helyiségek, padlófűtés valamint lakóhelyiségekben és öntött aszfaltra
Keverés: A porragasztót tiszta vízbe szórjuk és lassú járásúgépi keverővel (keverőszár) kb. 3 percen át homogén és csomómentes masszává keverjük. A készre kevert habarcsot nem szabad víz ismételt hozzáadásával újrakeverni!
Feldolgozás: A ragasztóhabarcsot 2 munkamentben kell a felületre felhordani. Először a ragasztóból vékony kontakt réteget kell felhordani,még a nedves rétegre Baumacol Flexmarmor ragasztót a megfelelő fogazású glettvassal 45-60 ?egyenletes rétegvastagságban hordjuk fel a felületre és a burkolólapokat ragasztási (nyitott) időn belül, enyhén eltolva, a felületre nyomást gyakorolva helyezzük el. Ragasztóhabarcsos éleket, fugákat nedves szivaccsal azonnal tisztítsuk meg. Az előírt ragasztási időt feltétlenül tartsuk be, túllépése esetén (bőrösödés!) szedjük vissza a felhordott csemperagasztót és pótoljuk újjal. Lapok beágyazódásának mértéke a ragasztóágyba legalább 65 %-os legyen. Kültérben, nagy víz és mechanikai terhelésnek kitett helyeken, 30x30 cm-nél nagyobb lapoknál kétoldali ragasztókenés szükséges (Buttering Floating). Kültérben a burkolatot minimum 1 %-os lejtéssel kell kialakítani. Ismeretlen tulajdonságú burkolólapoknál próbaragasztás javasolt. A feldolgozás során a vonatkozó szabályokat, normákat és műszaki irányelveket tartsuk be. Utókezelés: az elkészült burkolatot kb. 24 óráig védjük a mechanikai terheléstől.
Általános tudnivalók: A felület, az anyag és a levegőhőmérséklete +5 °C-nál magasabb legyen a feldolgozás és a kötés ideje alatt. Csak tiszta - pl. vezetékes - vizet használjunk. Egyéb adalékszerek- pl. fagyásgátló - hozzákeverése tilos! Az aljzatra vonatkozó szabványokat, előírásokat, műszaki előírásokat mindenkor figyelembe kell venni! Magas páratartalom és alacsony hőmérséklet késlelteti, magas hőmérséklet gyorsítja a kötést és a szilárdulást. Javasolt szerszám:elektromos keverőgép, megfelelő méretű keverőedény, kőműveskanál, szivacs. A fogazott glettvas fogazatmérete a burkolatnak megfelelőlegyen.
Munkavédelem: Termékre jellemző tulajdonságok, mint összetétel, hulladék elhelyezés, tisztítás, különleges kezelés megtalálhatók a termék biztonsági adatlapján.
Szállítási módok
  • Házhoz szállítás
  • Postán maradó
  • Személyes átvétel (Dabas Fő út 67, vagy Dabas Móra Ferenc u. 5.)
AJÁNLAT