Sajnos jelenleg nem rendelkezünk a kívánt készlét mennyiséggel.

Amennyiben rendelésedet még a mai napon leadod mi megrendeljük neked a szükséges mennyiséget.

A kiszállítás előreláthatólag {delivery_days} munkanapot fog igénybe venni.

Telefonon a következő időpontban állunk rendelkezésedre:

06 29 560-720

Üzleteink 2023.12.23 - 2024.01.07-ig ZÁRVA tartanak. Nyitás 2024.01.08-án hétfőn.

Hétfő - Péntek: 07:00-17:00
Szombat: 07:00-12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Munkatársaink pontos szállítási időpontot a rendelés feldolgozása után fognak küldeni.

Rendben
TERMÉKKATEGÓRIÁK
FBS egykomponensű kartusos szilikon tömítő- ragasztó - Színtelen / 70 ml
FBS egykomponensű kartusos szilikon tömítő- ragasztó - Színtelen / 70 ml
FBS egykomponensű kartusos szilikon tömítő- ragasztó - Színtelen / 70 ml
Material
Áruházi azonosító: AL0028-00070

FBS egykomponensű kartusos szilikon tömítő- ragasztó - Színtelen / 70 ml

1 230 Ft / darab
RENDELHETŐ
RENDELHETŐ
KISZERELÉSEK:
70 ml - 1 230 Ft / darab
310 ml - 3 750 Ft / darab
+
KOSÁRBA
Minimális rendelési egység: 1 / darab
Nyomtatás
FBS egykomponensű kartusos szilikon tömítő- ragasztó - Színtelen / 70 ml
FBS egykomponensű kartusos szilikon tömítő- ragasztó - Színtelen / 70 ml
Termékleírás
Az F.BS egy szilikon bázison felépített paszta konzisztenciájú egykomponens_ ragasztó és tömít_anyag, mely a leveg_nedvességének hatására fokozatosan gumiszer_ tulajdonságokat vesz fel. A kialakult ragasztófilm, illetve tömít_rétegrugalmas és ezt a tulajdonságát széles h_mérséklettartományban (-50 oC és +200 oC között használható) tartósanmegtartja. Hézagok, repedések vízálló és légzáró tömítése. F_t_- és h_t_berendezések szerelésénél a hagyományosanalkalmazott tömítések ragasztása. Néz_üvegek, figyel_ablakok tömítése a vegyiparban. Klímaberendezések,klímaszekrények szerelésénél tömít_anyag. Lakókocsi szerkezeti elemeinek illesztésénél ragasztó és tömít_anyag.Üvegakváriumok ragasztása. Elektromos kábelkivezetések tömítése. Számok, bet_k, adattáblák felragasztása,szerszámgépeken. Hajókabinok és hajóablakok tömítése. Kályhaajtók és azok figyel_ablakainak tömítése. Elektromosszerelvények id_járásálló lezárása. M_szeriparban rezgéscsillapító tömít_anyag. Univerzális rugalmas ragasztó éstömít_anyag laboratóriumokban, m_szerészgyakorlatban és a barkácsolók részére.Felhasználás el_tt tapadás próba javasolt
Felhasználási útmutató
Az F.BS ragasztó, illetve tömítőanyag felvitele elött a felületeket – legyen az fém, fa, stb. – alaposan portalanítani észsírtalanítani kell, illetve szükség esetén le kell csiszolni. A portalanítást vizes lemosással, a zsírtalanítást oldószereskezeléssel (pl. könnyű benzin) célszerű végezni. A felület-előkészítés végső fázisa a felület szárítása, ugyanis jótapadás csak száraz felületen érhető el.Amennyiben tömítésre használjuk az F.BS-t, a felvitt tömítőpaszta felületén kb. 15 perc múlva gumiszerű hártyaképződik (60 % relatív légnedvesség mellett, szobahőmérsékleten), mely a vulkanizáció kezdetét jelzi. Az átgumisodásifolyamat a felület irányából befelé megy végbe, 5 mm-nél nem vastagabb rétegek 24 óra múlva átvulkanizálódnak.Ha ragasztási műveletet végzünk, a ragasztófilm térhálósodása a levegővel érintkező határfelületen indul meg a filmsíkja irányában befelé halad tovább. A tubus zárókupakján lévő tüskével szúrjuk át a tubus zárómembránját, majd nyomjuk ki a ragasztáshoz, illetvetömítéshez szükséges anyagmennyiséget az előkészített felületre, illetve tömítendő hézagba. Ragasztás esetén azegyenletes elkenést, illetve a ragasztandó tárgy felhelyezését néhány percen belül el kell végezni. Tömítésnél abőrösödés megkezdéséig kell a tömítőanyag végső profilját kialakítani. Szép fényes felület érhet_ el, ha atömítőanyagot nedves tárggyal simítjuk el. Használat után a tubust zárjuk le, célszerűen úgy, hogy a tubusból kb. 3-4mm-nyi anyagot nyomjunk ki, és arra csavarjuk rá a záró kupakot. Az adagolócsőrből a benne maradó tömítőanyagátgumisodás után könnyen eltávolítható.Kézre, vagy ruházatra került F.BS-t még az átgumisodás előtt benzines ruhával lehet letörölni.
Minőségi jellemzők
Elsőrendű műszaki tulajdonságaiból adódóan kitünően ellenáll vibrációs hatásoknak, nyíró- és húzófeszültségeknektovábbá nedvességnek, ózonnak és időjárási viszonyokból származó extrém behatásoknak.Jó az ellenálló képessége híg savakkal és lúgokkal szemben, kőolajszármazékok viszont kismértékben duzzasztják.Átvulkanizált állapotban igen jó elektromos szigetelő. Kifogástalanul tapad fémekre, üvegre, csempére, PVC-re.bakelitre, natúr- és lakkozott fafelületekre stb. Nem tapad polietilénre és polipropilénre, ezt a tulajdonságátformaleválasztásra lehet hasznosítani.Előnyös tulajdonsága, hogy úgy vízszintes, mint függ Az F.BS litografált alumíniumtubusokban 70 ml-es, ill. műanyag kartusokban 310 ml-es tölt_térfogattal kerül forgalomba.Nedvességtől, savgőzöktől mentes helységben tárolható, +5 - 35 oC-on.Garanciális idő megfelelő tárolás esetén a gyártástól számított 18 hónap.
Szállítási módok
  • Házhoz szállítás
  • Postán maradó
  • MOL Töltőállomás
  • Személyes átvétel (Dabas Fő út 67, vagy Dabas Móra Ferenc u. 5.)
AJÁNLAT