Sajnos jelenleg nem rendelkezünk a kívánt készlét mennyiséggel.

Amennyiben rendelésedet még a mai napon leadod mi megrendeljük neked a szükséges mennyiséget.

A kiszállítás előreláthatólag {delivery_days} munkanapot fog igénybe venni.

Telefonon a következő időpontban állunk rendelkezésedre:

06 29 560-720

Üzleteink 2023.12.23 - 2024.01.07-ig ZÁRVA tartanak. Nyitás 2024.01.08-án hétfőn.

Hétfő - Péntek: 07:00-17:00
Szombat: 07:00-12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Munkatársaink pontos szállítási időpontot a rendelés feldolgozása után fognak küldeni.

Rendben
TERMÉKKATEGÓRIÁK
Metylan Secura tapétaragasztó üvegszövethez - 500 gr
Metylan Secura tapétaragasztó üvegszövethez - 500 gr
Metylan Secura tapétaragasztó üvegszövethez - 500 gr
Metylan Secura tapétaragasztó üvegszövethez - 500 gr
Henkel
Áruházi azonosító: AH0005-00500

Metylan Secura tapétaragasztó üvegszövethez - 500 gr

4 920 Ft / darab
RAKTÁRON 8 db
RAKTÁRON 8 db
KISZERELÉSEK:
500 gr - 4 920 Ft / darab
+
KOSÁRBA
Minimális rendelési egység: 1 / darab
Biztonsági adatlap:
Nyomtatás
Metylan Secura tapétaragasztó üvegszövethez - 500 gr
Metylan Secura tapétaragasztó üvegszövethez - 500 gr
Metylan Secura tapétaragasztó üvegszövethez - 500 gr
Termékleírás
Üvegfátyol-, trend- és vario vlies, sima és domborított vliestapéta, selyemtapéta, valamint átfesthető pl. fűrészporos- és struktúra tapéta ragasztására ajánlott - nedvszívó felületre. Gyorsan és csomómentesen oldódik, 15 perc után felhasználásra kész. Alkalmazása ideális erősen nedvszívó felületeken (alapozásra is), valamint nedves helyiségekben (pl. konyha, vizesblokk). Hosszú nyitott idővel rendelkezik, tapétázó gépekhez is használható.
Felhasználási útmutató
Alapfelület:Az alapfelületnek simának, tisztának és száraznak, valamint egyenletesen nedvszívónak és terhelhetőnek,színében egységesnek kell lennie. Az alapfelület előkezelése:El kell távolítani előzőleg a vizes alapú vagy nem hordképes festékréteget,valamint tapétát.A teherhordó,erősen nedvszívó alapokat(pl. gipszvakolat és egyéb friss vakolatok) Metylan alapozóval le kell alapozni,amely egyben optimálisan szabályozza az alap nedvszívóképességét is.Egy alap nedvszívó képességét vízteszttel lehet megállapítani.Kefével vigyen fel vizet a falra.Az alap erősen nedvszívó,ha gyorsan sötétre vált a falfelület színe.A repedéseket és lyukakat glettanyaggalki kell egyenlíteni. A RAGASZTÓ BEKEVERÉSE: A metylan Secura ragasztót erőteljes keveréssel kell hideg vizzel összekeverni,majd 2 percig tovább keverni.A beöntésnél a csomagot közvetlenül a víz fölé kell tartani.Nem lehet részekben végezni a keverést.15 perc eltelte után ismét átkeverjük a ragasztót,ekkor felhasználásra kész az anyag. Felhordás:A bekevert ragasztót a tapéta hátoldalára hordjuk fel kefével vagy tapétázógéppel.Üvegszálas szöveteknél vagy mérettartó tapétatípusoknál(vlies) a falra hengerrel lehet felhordani. FELDOLGOZÁS: a, Fűrészporos/festhető struktúra tapéták: egyenletes rétegben hordjuk fel tapétázógéppel vagy kefével a tapéta hátoldalára.Legalább10 perces puhulási idő után felragasztjuk a tapétacsíkokat és megfelelő eszközzel lesimítjuk azokat.Nem szabad a csíkokat sokáig puhulni hagyni.Átfestéshez meg kell várni a megfelelő száradási időt(legalább 12 óra). b, Domborított vliestapéták,üvegszövetek: ebben az esetben nincs szükség puhulási időre.A ragasztót hengerrel egyenletesen közvetlenül a falra kell felhordani,majd a csíkokat áztatás nélkül kell a még nedves ragasztóágyba fektetni.A felraqgasztott tapétát a megfelelő eszközzel át kell simítani. A keverési arányok és a kiadósság a doboz oldalán lévő táblázatban megtalálható.
Minőségi jellemzők
Jellemzői: -alapvetően átfesthető tapétáknál és nedves helyiségekben(pl. konyha,fürdőszoba) történő tapétázásnál ajánlott-ideális erősen nedvszívó alapfelületeknél-tapétázógéphez használható-hosszú nyitott idő-átlátszóra szárad-jól korrigálható-gyorsan bekeverhető-rendkívül jól ellenáll a nedvesség hatásainak átfestésnél vagy vizes helyiségekben-mérettartó tapéta (pl. vlies) esetén hengerrel is felvihető Feldolgozási hőmérséklet:+15C°alatt nem használható
Szállítási módok
  • Házhoz szállítás
  • Postán maradó
  • MOL Töltőállomás
  • Személyes átvétel (Dabas Fő út 67, vagy Dabas Móra Ferenc u. 5.)
AJÁNLAT