Sajnos jelenleg nem rendelkezünk a kívánt készlét mennyiséggel.

Amennyiben rendelésedet még a mai napon leadod mi megrendeljük neked a szükséges mennyiséget.

A kiszállítás előreláthatólag {delivery_days} munkanapot fog igénybe venni.

Telefonon a következő időpontban állunk rendelkezésedre:

06 29 560-720

Üzleteink 2023.12.23 - 2024.01.07-ig ZÁRVA tartanak. Nyitás 2024.01.08-án hétfőn.

Hétfő - Péntek: 07:00-17:00
Szombat: 07:00-12:00
Vasárnap: ZÁRVA

Munkatársaink pontos szállítási időpontot a rendelés feldolgozása után fognak küldeni.

Rendben
TERMÉKKATEGÓRIÁK
Metylan folyékony tapéta ragasztó koncentrátum - 0.5 kg
Metylan folyékony tapéta ragasztó koncentrátum - 0.5 kg
Metylan folyékony tapéta ragasztó koncentrátum - 0.5 kg
Henkel
Áruházi azonosító: AH0036-00500

Metylan folyékony tapéta ragasztó koncentrátum - 0.5 kg

4 920 Ft / darab
RAKTÁRON 3 db
RAKTÁRON 3 db
KISZERELÉSEK:
0.5 kg - 4 920 Ft / darab
+
KOSÁRBA
Minimális rendelési egység: 1 / darab
Nyomtatás
Metylan folyékony tapéta ragasztó koncentrátum - 0.5 kg
Metylan folyékony tapéta ragasztó koncentrátum - 0.5 kg
Termékleírás
Alkalmas valamennyi tapétatípus ragasztásához. 30 másodperc alatt csomómentesre keverhető, 2 perc után felhasználásra kész! Rendkívül erős, megbízható, hosszantartó ragasztást biztosít. A kiváló kezdeti tapadás ellenére jól igazítható.
Felhasználási útmutató
1. Lépés - a felület előkészítése tapétázáshoz:A régi tapéta eltávolítása után a repedéseket és a mélyedéseket a megfelelő réskitöltő anyaggal töltsük ki. Nem szabad tapétázni nedves,salétromos,penészes felületre.(A zsíros ,olajos foltokat és a régi anilin festéknyomokat mechanikusan el kell távolítani.2. Lépés - előkészületek a tapétázáshoz:Felbontás előtt a flakont jól rázzik fel.A koncentrátumot a keverési táblázatban előírt,tiszta hideg vízbe kell önteni,majd 30 másodpercig alaposan elkeverni. Pihentetés után 2 percell a keverést ismételjük meg. A ragasztó ezt követően már csomómentes és felhasználásra kész.3. Lépés - a tapéta felragasztása:A ragasztót egyenletesen hordjuk fel a tapétacsík közepére hosszanti irányban,majd terítsük szét a szélek irányába úgy,hogy a ragasztó mindenütt egyenletesen lefedje a hátoldalt. Elegendő pihentetési idő után(kb. 10 perc) a tapétát ragasszuk a falra, majd kefével, gumihengerrel vagy spatulával a tapéta alá simítsuk ki. A mérettartó tapéták esetében a ragasztóanyagot tapétaragasztóhenger vagy kefe segítségével célszerű a falra,nem pedig a tapétára felhordani. Győződjünk meg róla, hogy megfelelő vastagságban hordtuk-e fel a ragasztót a falra,mielőtt a tapétét felragasztanánk. Egyes,nehezebb tapétatípusoknál végezzünk próbaragasztást. A tapétagyártó utasításait tartsuk be.
Minőségi jellemzők
Keverési arányok és kiadósság:Alapozás,előkészítés: egy flakon koncentrátumhoz(500g) 10 liter vízmennyiség szükséges, így 100m2-re elegendő anyagot kapunk.Papír tapéta esetében: egy flakon koncentrátumhoz(500g) 5 liter vízmennyiség szükséges,így 25-30m2 ragasztására elegendő anyagot kapunk.Vinil és Vlies tapéta esetében: egy flakon koncentrátumhoz 4 liter víz szükséges, így 20-25m2 ragasztására elegendő anyagot kapunk.Üvegszövet tapéta esetében: egy flakon koncentrátumhoz 3 liter víz szükséges, így 15-20m2 ragasztására elegendő anyagot kapunk.Fűrészporos tapéta esetében: egy flakon koncentrátumhoz 4 liter víz szükséges,így 20-25m2 ragasztására elegendő anyagot kapunk.
Szállítási módok
  • Házhoz szállítás
  • Postán maradó
  • MOL Töltőállomás
  • Személyes átvétel (Dabas Fő út 67, vagy Dabas Móra Ferenc u. 5.)
AJÁNLAT